Hírek

2016.09.21. 11:30

Engedett a csábításnak, átverték!

Zalaegerszeg - Sokba került a beígért szexuális szolgáltatás annak a német férfinak, akit a bizalmában férkőzött két nő több százezer forintjától szabadított meg.

Arany Gábor

A nemrég immár vádiratba foglalt történet szerint a Zalakaroson élő német férfi tavaly ősszel ismerkedett meg a 49 éves N. Antalnéval. Bizalmas viszony alakult ki kettejük között, sőt ennél több lehetősége is felmerült, mert az asszony nem egy alkalommal felajánlotta szexuális szolgáltatásait is a férfinak, persze anyagiak ellenében.

Pár hónap elteltével, még az elmúlt évben december elején az asszony bemutatta a német férfinak a fia barátnőjét, a 24 éves K. Kittit, aki az idő tájt külföldön dolgozott prostituáltként. A fiatal nő is felajánlotta intim szolgálatait anyagiak ellenében a férfinak, akinek bizalmába férkőzve aztán éltek a kínálkozó alkalommal.

Jelesül: a két nő magához vette a férfi bankkártyáját, amelynek hátoldalán ott szerepelt a PIN-kód is.

Nem sokat tétováztak, pár nap alatt 21 esetben próbálták használni, pénzt felvenni, illetve vásárolni és hatszor sikerrel is jártak. Az idősebb asszony 100 ezer forintot emelt le a számláról, majd ugyanilyen értékben vásárolt be. A fiatalabb nő 150 ezret vett fel, majd közösen cipőt is vettek, végül összesen 378 ezer forinttal csapolták meg a német férfi bankszámláját.

Az ügyről tájékoztatva dr. Pirger Csaba, a megyei főügyészség sajtszóvivője érdeklődésünkre közölte, a két nő ellen folytatólagosan elkövetett, információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat a kanizsai járási ügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!