Hírek

2016.07.05. 15:35

Késsel fenyegette szüleit a drogos férfi

Zalaegerszeg – Életfilozófiája a marihuána, ezt állítja az 40 éves férfi, aki elvárja, hogy gondoskodjanak róla szülei, miközben rendszeresen terrorizálja őket.

Arany Gábor

A nemrég vádiratba foglaltak szerint a zalaegerszegi S. Zoltán szüleivel él, ők tartják el, mivel hosszú ideje munkanélküli. Idejét a számítógépe előtt tölti és saját bevallása szerint 25 éve kábítószer élvező, életfilozófiája a marihuána, naponta több füves cigarettát szív el és fogyaszt indiai kendermagot nyugtató, étvágyjavító céllal. Emiatt folyamatos a konfliktus szüleivel, akikkel szemben S. Zoltán egyre kiszámíthatatlanabbul és agresszívebben viselkedik, többször megfenyegette őket, hogy végez velük. Ez év február 14-én reggel újabb konfliktus robbant ki, mert a családi házban S. Zoltán eldugta édesanyja laptopját és kérése ellenére nem adta vissza neki, hanem hangosan szidalmazni kezdte őt.

A veszekedésre megjelenő apja igyekezett csendre inteni, és rávenni, hogy adja vissza a számítógépet. Ez nem vezetett eredményre, ezért a fia szobájából elhozta az ő laptopját. Ezt látva S. Zoltán késsel a kezében fenyegette meg az apját, aki letette a gépet és megpróbálta a fia kezéből elvenni a kést maga és felesége védelmében. Dulakodni kezdtek, S. Zoltán megharapta az apját, aki elengedte fia kezét, és hagyta, hogy a visszaszerzett számítógépével távozzon, majd félelmében feleségével együtt a szomszédba menekült. A percek múlva kiérkező rendőrök tíz dobozban, tasakban találtak növényi kábítószert a zavartan viselkedő férfinél, akit kórházba szállíttattak.

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba közölte, a történtek alapján a férfi ellen kábítószer birtoklás bűntette, valamint zaklatás vétsége miatt emelt vádat az egerszegi járási és nyomozó ügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!