Hírek

2015.12.11. 14:26

Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság nyugdíjas találkozóra hívta meg nyugállományba vonult kollégáit

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság nyugdíjas találkozóra hívta meg nyugállományba vonult kollégáit, amelyre ma délután az igazgatóság Május 1 utcai épületében került sor.

A katasztrófavédelemnél évekre visszanyúló hagyománya van a nyugdíjasok találkozójának. A meghívottakat ezúttal Takács Ottótűzoltó ezredes igazgatóhelyettes üdvözölte és tájékoztatta őket az elmúlt évben bekövetkezett szervezeti változásokról, az elmúlt időszak kiemelt eseményeiről, majd röviden ismertette a következő évben várható főbb feladatokat. Kiemelte, hogy az idei évben jelentős beruházásokra került sor, hisz bővült és részlegesen felújításra került a keszthelyi tűzoltólaktanya, továbbá az igazgatóság a közelmúltban új székházba is költözött, valamint jelenleg van folyamatban a zalaegerszegi tűzoltólaktanya szertárkapuinak cseréje. A tájékoztatót követően a nyugdíjasok egy perces néma felállással tisztelegtek az utolsó találkozó óta elhunyt Zala megyei bajtársak előtt. Az igazgatóhelyettes Egri Gyula tű. ezredes igazgató nevében emléktárgyakat adott át a kerek évfordulós nyugdíjasaink számára. A találkozó jó hangulatú, kötetlen beszélgetéssel folytatódott, ahol felelevenítették a régi idők emlékeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!