Hírek

2015.03.13. 08:01

Tűzoltó beavatkozások Zala megyében

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére három tűzoltói beavatkozást igénylő jelzés érkezett csütörtökön.

12:50 - Lasztonya: A Kossuth utcában egy családi ház kéményében korom izzott. A lenti hivatásos tűzoltók felügyelet mellett kiégették a felhalmozódott kormot a füstelvezetőből.

18:48 - Kemendollár: A Petőfi Sándor utcában egy ház kéményben felgyülemlett korom begyulladt. A kemendollári önkéntes tűzoltók a helyszínen biztosították a kémény kiégését. Az eset során kár nem keletkezett,a kémény, tüzelő berendezés további használatra alkalmas maradt..

19:33 - Keszthely: A Deák Ferenc és a Sörház utca sarkán lévő épületről vakolat és cserép darabok az ott parkoló autóra hullottak. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezésüket követően szalaggal elkerítették a gyalogosforgalom számára is veszélyes területet. A helyszínt ezután átadták a rendőrségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!