Hírek

2013.11.09. 20:03

Idén a grillázstorták bizonyultak nyerőnek

Nagykanizsa – A harmadik tortafesztivál bőséges és minőségi kínálattal csábította a Kanizsa Centrumba az édességre vágyókat szombaton, a süteménycsodák néhány óra alatt elfogytak az asztalokról.

Ziegler Anita

A mennyiség nem ment a minőség rovására az idei tortafesztiválon, hiszen magas színvonalat képviseltek a versenyzők édességspecialitásai. Mint azt Milassin Tamás marketingvezető elmondta, 43 csapat mérte össze süteménykészítő tudományát, túlszárnyalva ezzel a tavalyi 30-as létszámot.

 


Nem volt könnyű dolga a zsűrinek, a korábbinál több és változatosabb sütemények érkeztek (Fotó: Szakony Attila)



– Évről évre növekszik az érdeklődők és a versenyezni vágyó csapatok létszáma a tortafesztiválon, s akármerre nézünk, mindenütt szemet gyönyörködtető alkotásokat pillanthatunk meg. A baráti, céges és egyesületi csapatok igazán kitettek magukért, a szokásos burkolt és krémes mellett a grillázstorták is népszerűek a versenyen – foglalta össze.

Közben a zsűri sem tétlenkedett, ottjártunkkor a kóstolásra váró édességek egyharmadát már megízlelték. Sinkovics Tamásné cukrászmester elismerően nyilatkozott a süteményekről. – A versenyzők megfogadták a tanácsainkat, így idén igazán színvonalas a felhozatal. Különösen a grillázs kategóriában készült finomságok készültek nagy kreativitással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!