Hírek

2013.08.06. 08:09

Megégette szobatársa arcát egy fiatal

Nagykanizsa - Testi sértés miatt is kell felelnie annak a 16 éves fiatalnak, aki szobatársa arcát égette meg öngyújtóval, ébresztés gyanánt...

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kedden közölte: vádemelési javaslattal zárta a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya azt a nyomozást, amelyet könnyű testi sértés bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el. A gyanú szerint a gyanúsított az egyik szobatársát úgy ébresztette fel 2013. május 1-jén, hogy az alvó fiú arcát öngyújtóval megégette. Kihallgatásakor a 16 éves fiú a nagykanizsai rendőröknek elmondta, hogy csak meg akarta viccelni szobatársát, nem akart neki sérülést okozni. Elmondta azt is a rendőröknek, hogy korábban egy másik barátjának is sérülést okozott, mert amikor a fiú nem adott pénzt neki buszjegyre, akkor a nyakát két kézzel megszorította, aki ennek következtében rövid időre eszméletét vesztette.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen személy ellen elkövetett könnyű testi sértés bűntett és kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 16 éves kilimáni lakossal szemben indult eljárásban keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!