Hírek

2013.08.07. 06:03

Három külföldi sérült meg egy keszthelyi lakástűzben (fotóval frissítve)

Keszthely - Két külföldi gyermek és egy felnőtt sérült meg abban a tűzben, mely egy Kodály utcai sorházban ütött ki szerdán hajnalban.

MTI

A tűzoltókat háromnegyed négykor riasztották, hogy teljes terjedelmében ég egy háromszintes sorház egyik lakása. A keszthelyi, és a segítségükre siető marcali lánglovagok gyors munkájának köszönhetően a lángok nem terjedtek tovább a szomszédos lakásokra. A mentők három sérültet szállítottak kórházba. Állapotukról a kórház a hozzátartozók kérésére nem adott felvilágosítást, de úgy tudjuk: mindhármukat füstmérgezéssel szállították az intézménybe, információink szerint az egyikük csuklója eltört. Az egyik gyermeket már ma reggel kiengedték a kórházból.

Fotó: katasztrófavédelem


Az MTI nem hivatalos forrásból úgy tudja: a mentők füstmérgezés gyanújával egy felnőttet és két gyermeket szállítottak kórházba, mindhárman német állampolgárok. Az egyik gyereket már kora reggel kiengedték, várhatóan a másik gyermek is még ma távozhat az egészségügyi intézményből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!