Hírek

2012.12.17. 10:26

Kábítószer terjesztőt vettek őrizetbe Nagykanizsán

Nagykanizsa - Két helyi férfit is kábítószer átadásával gyanúsít a Nagykanizsai Rendőrkapitányság, egyikük tettét súlyosbítja, hogy fiatalkorú lánynak is adott el az illegális anyagból, ráadásul hasonló bűncselekmény elkövetése miatt több eljárás is folyamatban van vele szemben, ezért a rendőrök őrizetbe vették, indítványozták előzetes letartóztatását.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság járőrei egy autóval utazó négyfős társaságot igazoltattak vasárnap hajnalban, a 7-es főút nagykanizsai elkerülő szakaszán. A rendőrök a kesztyűtartóban és a hátsó ülésen egy-egy marihuánás cigarettát találtak, ezért mintavételre vitték a járműben utazókat, hármuknál kábítószer jelenlétét mutatta ki a teszt. A házkutatások során M. Árpádnál a nyomozók további marihuána származékokat –növényi törmeléket, magvakat –, csomagolt hallucinogén gombaspórákat, valamint kábítószer fogyasztásához használt tárgyakat találtak. A kábítószer megszerzése és tartása mellett, a Nagykanizsai Rendőrkapitányság annak átadásával is gyanúsítja őt.

Lefoglalt marihuána származék

A szétszerelhető kulcstartóban is tartottak kábítószert

A nagykanizsai nyomozók széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, ennek során eljutottak a szintén helybeli 28 éves B. Gáborhoz, akinek terjesztői tevékenységét súlyosbítja, hogy egy fiatalkorú lánynak többször is adott el kábítószert.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányságon B. Gáborral szemben hasonló bűncselekmények elkövetése miatt több eljárás is folyamatban van, ezúttal őrizetbe vették és indítványt tettek előzetes letartóztatására - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!