Hírek

2012.07.04. 13:31

Figyelem, baleset szemtanúit keresi a zalai rendőrség!

Nagykanizsa - Baleset szemtanúinak jelentkezését várja a Nagykanizsai Rendőrkapitányság - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

zaol.hu

A 74-es főút Zalaszentbalázs és Hahót közötti szakaszán Zalaegerszeg felé haladt július 2-án, hétfőn 05.45 óra körüli időben egy fehér kabinú és szürke ponyvázatú kamion, melynek eddig ismeretlen vezetője áttért a szembejövő forgalmi sávba, ahol a szemből érkező Zala Volán tulajdonában lévő autóbusz visszapillantó tükrének, majd a bal oldali hátsó ablakoknak ütközött. Ezt követően megállás nélkül folytatta útját Zalaegerszeg irányába.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kéri , hogy azok, akik a balesetet látták, illetve arról bármilyen érdemleges információval rendelkeznek, jelentkezzenek a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (8800 Nagykanizsa, Király u. 49.), vagy tegyenek bejelentést a 93/312-190-es telefonszámon! Bejelentéseiket az éjjel-nappal díjmenetesen hívható 107-es és 112-es segélyhívón is megtehetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!