Hírek

2012.06.22. 11:05

Figyelem, baleset szemtanúit keresi a zalai rendőrség

Kemendollár - Baleset szemtanúinak jelentkezését várja a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság.

zaol.hu

2012.06.18-án 06.58 óra körül közlekedett egy eddig ismeretlen személy egy jelenleg nem ismert forgalmi rendszámú és típusú járművel Kemendolláron a Petőfi utcában, Ollár irányába. A vasúti átjárónál, annak tilos jelzése ellenére behajtott az átjáróba. Mivel a biztosító berendezések már mechanikailag is zárták le az átjárót, letört az „a” jelű csapórúd. Ezt követően az ismeretlen személy elhajtott a helyszínről. A biztosító berendezés a csapórúd letörése ellenére működőképes maradt.

Az arra közlekedő személyvonat vezetője az átjáróhoz érve a bal oldalán látta az úttesten fekvő csapó rudat, illetve jobb oldalán egy személyautóst, aki arrébb tette a letört rudat.

Kérjük, hogy aki az esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (Zalaegerszeg, Kossuth Lajos út 45-47.), vagy tegyen bejelentést a 92/326-850-es telefonszámon, illetve a díjmentesen hívható 107-es, vagy 112-es segélyhívón!

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!