Hírek

2012.02.10. 10:09

Zalai orvosok elismerése

Három zalai orvos is szép eredménnyel szerepelt az Astellas Pharma gyógyszeripari vállalat által meghirdetett „Az Év Orvosa” című pályázaton.

Horváth-Balogh Attila

Az idei pályázatra összesen 155 orvost juttatott be a közönség, pontosabban a páciensek. Közülük a zsűri kiválasztotta azt a 79-et, akikre 6 héten át lehetett voksolni. A közönségdíjat dr. Paszt Attila, a Szegedi Tudományegyetem sebész adjunktusa kapta, s csak kicsivel maradt le mögötte a letenyei születésű dr. Tizedes György, a pécsi Da Vinci Magánklinika sebész orvos-igazgatója.

Az orvosi szakma maga is szavazhatott 5 kategóriában, melyek közül a rehabilitációs és krónikus ellátás területén dr. Ruzsa Ágnes, a Zala Megyei Kórház onkológus osztályvezető főorvosa vehette át az elsô helyezettnek járó Astellas- díjat. Retteginé dr. Szenes Mária, aki szintén a megyei kórház fôorvosa, a konzervatív orvosi szakterületek kategóriájában 2. lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!