Hírek

2012.01.19. 18:23

Demokratikus Koalíció Keszthelyen is

Szükség van az új politikai erőre, a legfontosabb pedig az, hogy a Demokratikus Koalíció megtalálja a közös hangot a paletta demokratikus szereplőivel. Ezt Baracskai József jelentette ki csütörtök este annak kapcsán, hogy Keszthelyen, Zala megye 2. számú választókörzetének központjában megalakult a Demokratikus Koalíció szervezete.

Sámel József

Hozzátette: természetesen a választásokra is készülnek majd, ám az ország állapota, a kormányzás helyzete, s az azokon való változtatás miatt lényegesebb számukra az összefogás kérdése. Kiemelte: a kormány leváltása érdekében szeretnék megtalálni a hangot a demokratikus erőkkel, az MSZP-vel, az LMP-vel, a Szolidaritási Mozgalommal, és a többi, hasonló elveket valló civil szervezettel. A zalaegerszegi körzetben ötven fővel (és sok pártoló taggal) már megalakult a szervezetük, a keszthelyit követően a nagykanizsai is hamarosan megkezdi majd a munkát. Úgy vélte, nem a szervezetek létszáma a fontos, hanem az aktivitásuk.

Hasonlóan fogalmazott Szermek Zsolt, a keszthelyi választókerület szervezője, aki elmondta: 25-30 taggal (köztük több pártolóval, támogatóval) alakították meg a helyi szervezetet, s a létszámot szeretnék bővíteni. Fő céljuk, hogy mindenhova eljutva a választókkal folyamatos, pozitív kicsengésű kapcsolatot tartsanak. Az országos döntésekből fakadó helyi problémákat is közösen kívánják orvosolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!