Hírek

2012.01.03. 19:35

Bútort kapott ajándékba a kanizsai mentőállomás

A nagykanizsai mentőállomás konyhabútort kapott ajándékba. Az adomány kedden érkezett meg Marcaliból, az ottani kórház gyermekosztályának vezető főorvosa, dr. Al Banna Ahmed felajánlásaként.

Steyer Edina

A főorvos – aki korábban több, mint 10 évig dolgozott a kanizsai kórházban – tudomást szerzett róla, hogy a dél-zalai mentőállomásának egyebek mellett szüksége lenne használható konyhabútorra.


– A mentős kollégák még a novemberi alapítványi bálon említették, aztán olvastam a Zalai Hírlap cikkében is, hogy siralmas állapotok uralkodnak az állomáson, legfőképpen a konyhában – mondta a szír származású főorvos. – Az egyik honfitársamtól néhány éve kaptam egy vadiúj, olasz konyhabútort, amit a garázsomban tároltam eddig. Mivel nekem nem volt rá szükségem, úgy döntöttem, felajánlom a kanizsai mentősöknek. Megérdemlik ezt a kis kényelmet, hiszen nagyon sokat dolgoznak, s egyébként is, húz a szívem a zalaiakhoz.

A mentősök rendkívül örülnek az új bútornak, s annak is, hogy kisebb-nagyobb segítséggel apránként sikerül újítani az állomáson. Mint mondták: a régi bútor fiókjai beestek, az alja pedig szétkorhadt. Al Banna Ahmed segítségével a konyha már majdnem teljes, csak egy megfelelő gáztűzhely hiányzik. A mostanira szakértő mondta ki 2009-ben, hogy veszélyes, nem is nagyon használják. Cseréje tervben van...  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!