Hírek

2011.11.29. 18:58

Több ''nemzetközi'' program Hévízen

Számos feladatot megfogalmazva elfogadta a képviselő-testület Hévíz jövő évi költségvetési koncepcióját. A tervezetet az intézményvezetőkkel való egyeztetések után állították össze.

Sámel József

A keddi soros ülésen elfogadták a település esélyegyenlőségi programját, majd a Festetics György Művelődési Központ 2012-es rendezvényterve került a testület elé. A képviselők részletes programot kaptak Halász Gábor intézményvezetőtől. Kiderült, jövőre is számos gazdag és színvonalas program várja majd a város lakosságát és vendégeit. A célok között szerepel, hogy a nemzetközi érdeklődésre számot tartó rendezvények nagyobb hangsúlyt kapjanak. A "háttérben" változás lesz, hogy a rendezvényekhez szorosan kötődő bevételek nem az önkormányzathoz, hanem az intézményhez folynak be, e pénzeket visszaforgatják a programok szervezésére. Módosításokra egyéb területeken is szükség lesz, hiszen például korábbi dokumentumokból kiderült: a múzeum szakmai és működési feltételeit mielőbb meg kell teremteni.

A képviselők beszámolót hallgattak meg a hévízi piac idei működéséről, s döntöttek a tóvédelmi program folytatásáról is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!