Hírek

2011.08.09. 17:50

Újra van illemhely a játszótéren

Négy éve szolgálja a megyeszékhelyi Kertvárosban a gyerekeket és szüleiket a sokak által kedvelt Bóbita játszótér különleges fejlesztő játékaival. Valami mégis hiányzik.

zaol.hu

Olvasóink hétfőn jelezték, szükség lenne egy nyilvános WC-re, nemcsak a gyerekek miatt. A különleges játszótérre ugyanis nemcsak a környékbeliek járnak, hanem a város távoli pontjairól is érkeznek látogatók, nekik szükségük lenne erre a szolgáltatásra.

Utánajártunk, mit lehetne tenni. Kiderült, a megnyitás óta volt mozgóillemhely a játszótér mellett, ám dicstelen véget ért. – Úgy két hónapja felgyújtották, de korábban is mostoha sorsa volt – mondta érdeklődésünkre Sümeghy Gabriella, a városi önkormányzat polgármesteri hivatala műszaki osztályának környezetgazdálkodási és kommunális csoportvezetője. – De éppen ma sikerült intézkedni, így pótoljuk a hiányt.


A jó hírt megerősítette az ügyben eljáró Bakiné Rédei Tímea, a Városgazdálkodási Kft. vezetője is. A WC kedden délelőtt elfoglalta helyét a régi tönkretett pótlására.

Minden kívánság ilyen gyorsan teljesüljön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!