Hírek

2011.07.03. 16:37

Közönségvonzó rendezvények Csesztregen

Régen látott tömegeket vonzott Csesztreg falunapi programja. Vasárnap délután mintegy kétezer fő látta a CsesztRegélő szabadidőközpontban mások mellett Oszvald Marika operett-énekes, az Irigy Hónaljmirigy, illetve az X-Faktor második helyezettje, Takács Nikolas műsorát.

Gyuricza Ferenc

Három napon át zajlottak a programok Csesztregen, pénteken délután az integrált közösségi szolgáltató tér avatóját tartották, szombaton pedig utánpótlás korú kispályás labdarúgó tornát rendeztek. Ezen két osztrák együttes mellett a magyar nemzeti bajnokság első és másodosztályában játszó hat további csapat lépett még pályára. A résztvevők előbb körmérkőzéses formában küzdöttek meg egymással, majd a végső sorrendet helyosztókkal döntötték el. A döntőben a Sturm Graz 2-1 arányban bizonyult jobbnak a ZTE-nél, míg a harmadik helyen a szombathelyi Haladás végzett. A gólkirály tíz találattal a zalaegerszegi Papp László lett.


A helyi és környékbeli amatőrök számára szintén rendeztek tornát, ezt a Zalabaksa nyerte. A délután folyamán modellezők bemutatóját tekinthették meg az érdeklődők, az igazi tömeget azonban a vasárnapi program vonzotta.

- Igyekeztünk olyan kínálattal előállni, ami korosztálytól függetlenül mindenki számára vonzó lehet - mondta Czupi Sándorné polgármester. - A kulturális műsorban helyi fellépők mellé országos hírű sztárokat hívtunk, ez rengeteg érdeklődőt vonzott a faluba. Átadtuk továbbá az új tóparti drótkötélpályát, a játszóvárat és a kismosoda nevű vizes-homokozós játszóelemet is, melyeket szinten sokat kipróbáltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!