Hírek

2011.05.05. 18:18

Segítenek Olivérnek

Cikkünk nyomán számos olvasónk ajánlott fel támogatást a súlyosan beteg Tamás Olivér részére - tudtuk meg Benkő Zoltánnétól, az Élet Szolgálat Egyesület munkatársától.

Horváth-Balogh Attila

Már jelentkeztek is adományozók úgy nála, mint a polgármesteri hivatalban. (Lapunknál is többen érdeklődtek arról a számlaszámról, ahova lehet pénzbeli adományt utalni.) A segítőkész emberek közül egy egerszegi olvasónk például ingyen, korlátlan időtartamra mágnesterápiás ágyat ajánlott fel, egy telekommunikációs vállalkozás pedig egy évre internetkapcsolatot biztosítana, Jetzin István, Borsfa polgármestere egy laptopot bocsátott Olivér rendelkezésére, s a segíteni vágyók sora várhatóan még hosszabb lesz. Benkő Zoltánnétól megtudtuk, festékre, építőanyagra lenne a legnagyobb szüksége a családnak, hogy a legyengült immunrendszerű Olivér a vizes, penészes lakás helyett megfelelő körülmények között élhessen.


Olivér történetét itt olvashatja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!