Hírek

2011.04.29. 06:14

Új modell a szociális ellátásra

Novák Ferenc elnök a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló beszámolójának elfogadásával kezdte munkáját tegnap a Zalakaros Kistérség Többcélú Társulása.

Szalabán Attila

A második napirendi pont során a kistérségi szervezet tavalyi zárszámadását fogadták el a jelenlévő polgármesterek. Mint elhangzott, az elmúlt esztendőben 395,996 millió forint bevételből, valamint 395,843 millió kiadással gazdálkodhatott a társulás. A tanácsülésen az egyes településeken elérhető házi segítségnyújtó rendszerekkel kapcsolatban is döntést hoztak. A polgármesterek határozata alapján a térségi szociális alapellátó központ és a társulás munkaszervezete a szükséges adatok beszerzése után kidolgozza az ellátás 2012. január elsejétől érvényes modelljét. Eközben tárgyalásokat kezdeményeznek a Magyar Vöröskereszttel, mivel a különböző településeken más-más időpontokban járnak le a szerződések, s azok határidejét egyeztetni kellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!