Hírek

2011.04.18. 11:15

Pályázat nemzetközi kapcsolatok támogatására

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete Turisztikai, Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága pályázatot hirdet „nemzetközi kapcsolatok ápolására”.

Zalai Hírlap


A pályázat célja, hogy Keszthely városában a turisztikai és kulturális élet területén meglevő nemzetközi kapcsolatok ápolásához való pénzügyi hozzájárulás, különös tekintettel az önkormányzat testvérvárosi és partnervárosi kapcsolatai erősítésére.

A pályázaton részt vehetnek a Keszthely város területén működő egyesületek, civil szervezetek, oktatási, művelődési intézmények, művészeti együttesek.

A benyújtott pályázatokat a Turisztikai, Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2011. május havi soros bizottsági ülésén bírálja el. A döntésről a pályázók írásban értesítést kapnak.

A támogatási összeg szerződésben foglaltak alapján kerül kifizetésre. A pályázati összeg céljellegű felhasználásáról legkésőbb tárgyév december 31-éig, a pénzeszközt biztosító Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete Turisztikai, Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága (8360 Keszthely, Fő tér 1.) felé, a pályázó nevére kiállított számlák hitelesített másolatának (bélyegzővel, aláírással) benyújtásával kell elszámolni. A pályázat benyújtásához szükséges nyomtatványt Keszthely Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatala portáján (8360 Keszthely, Fő tér 1.) lehet beszerezni. A pályázatot a Polgármesteri Kabinet részére, Dr. Horváth Teréz osztályvezetőnek címezve, zárt borítékban kell benyújtani. A pályázat teljes elnyerhető összege: 600 ezer Ft

A Bizottság fenntartja magának a jogot, hogy nem támogat olyan pályázatokat, melyek nem felelnek meg a fenti célokban megjelölt feltételeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!