Hírek

2011.03.18. 07:08

Jobbik: alulbecsült költségek

A Jobbik aggodalmának ad hangot amiatt, hogy négy városi beruházás önrészigénye 80 millió forinttal magasabb a tervezettnél, s a különbséget hitelből fedezné a zalaegerszegi önkormányzat.

Horváth A. Attila

Balogh Ákos, a párt kertvárosi képviselőjelöltje mondta ezt tegnapi sajtótájékoztatóján, hozzátéve: az alulbecsüléssel kapcsolatban felmerül a pályázatírói, tervezői, megrendelői felelősség kérdése.

- Ha az önkormányzat pontosabban becsülné meg a beruházások költségeit, nem érnék hasonló meglepetések a várost. Kérnénk továbbá, hogy az ilyen nagy költséggel járó előterjesztéseket ne rendkívüli ülésen, a közgyűlés előtt fél órával tárgyalják a szakbizottságok - mondta. Végül megjegyezte: a Jobbik nem támogatja a városi szociális díjak emelését.

Pete Róbert képviselő arra kérte a kertváros lakóit, a vasárnapi választáson támogassák a Jobbik jelöltjét. Úgy fogalmazott: helyben élő, szorgalmas, hozzáértő, a városrész, s lakói ügyét alázattal szolgáló képviselőt kapnak Balogh Ákos személyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!