Hírek

2010.09.23. 05:20

Gyógyszerek a pakisztáni árvízkárosultaknak

Körülbelül 10 millió forint összértékű gyógyszer-segélyszállítmányt indít útnak Pakisztán árvíz sújtotta területeire címezve a Magyar Iszlám Közösség, a Zala Menti Polgármesterek és Polgárok Egyesületének közreműködésével.

Horváth-Balogh Attila

 

Mint azt Köcse Tibor, a Zala Menti Polgármesterek és Polgárok Egyesülete elnöke jelezte, szervezetük az adomány Frankfurtig szállítását vállalta magára, ahonnét repülőgéppel viszik tovább. Jelen állás szerint jövő hét elején kerülhet sor a segélycsomag feladására .

 

Köcse Tibor azt is megjegyezte, nem ez az első közös karitatív célú akciójuk, korábban több alkalommal juttattak már el segélyt Észak-Magyarországra, szintén az árvízkárosultaknak. De támogatták a környező települések és távolabbi térségek rászorulóit is élelmiszercsomagokkal, továbbá orvosi rendelőknek segítettek gyógyászati berendezésekkel, óvodáknak gyermekjátékokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!