Hírek

2010.08.18. 16:09

Schmuck Andor cáfolja, hogy visszalépne

Schmuck Andor, a Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP) főpolgármester-jelöltje nem lép vissza senki javára. A politikus szerdán az MTI-nek adott nyilatkozatában cáfolta az erről szóló alaptalan híreszteléseket.

MTI

Schmuck Andor az MTI-nek azt mondta, számtalan jelzést kaptak arról, hogy más pártok ajánlószelvény-gyűjtő aktivistái arra hivatkozva kérik el nyugdíjas szimpatizánsaiktól a cédulákat, hogy ő "úgyis visszalép" majd.
   
Utalt arra is, hogy már a médiában is megjelent a visszalépéséről szóló "sejtetés".
  
 A főpolgármester-jelölt szerint "láthatóan szervezett formában működik a suttogó propaganda", ezért kívánja hangsúlyozni: nem lép vissza az indulástól.
   
A szociáldemokrata politikus ugyanakkor "gyenge kísérletnek" nevezte a politikai ellenfelei által alkalmazott módszert.
Közölte, már a hét elején megkezdték az ajánlószelvények gyűjtését, és "nagy iramban folyik tovább" a főpolgármester-jelölti kampánya.
   
A politikus kampányirodája által az MTI-nek küldött közleményben az áll, hogy Schmuck Andor előző nap délután Bús Balázs óbudai, szerda délelőtt pedig Szabados Ákos pesterzsébeti polgármesterrel talákozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!