Hírek

2010.08.18. 13:26

A Kanizsáért Közéleti Egyesület képviselőjelöltjei megőrzik az arra érdemest és lecserélik, aminek nincs helye

A Kanizsáért Közéleti Egyesület szakítva a magyar politika káros hagyományaival nem pártként, hanem szakértelemmel bíró civil erőként lépett színre - hangzott el az egyesület szerdai sajtótájékoztatóján, melynek keretében a képviselőjelölteket is bemutatták. .

MTI

Mint azt Marton István, a civil szervezet polgármesterjelöltje elmondta: jelöltjeik megőrzik a múltból mindazt, amit érdemes megőrizni, s lecserélik azt, aminek nincs helye a testületben, jelesül a tehetségtelenséget, a visszahúzást, a gátlástalan frakciófegyelmet. Az új, szakértő és tiszta szellem képviselői között már tapasztalt, a közéletben jártas személyek és fiatal, a közért tenni akaró jelöltek találhatók, úgy mint Bicsák Miklós könyvkötő, Plander Pál autó-villamossági műszerész, Lukács József közgazdász, Megyesi Zsolt programozó, Horváth István műszerész, Peterka Henrietta vállalkozó, Vass István vegyészmérnök, dr. Kolonics Judit orvos, Csicsek Anna munkavédelmi vezető, dr. Füle Lajos orvos és Polai József pedagógus.

Marton István hozzátette: a Kanizsáért Közéleti Egyesület abból a szempontból is üdítő kivétel, hogy a pártokkal és egyéb indulókkal ellentétben programja is van, politikai hangulatkeltés helyett konkrétumokkal foglalkozik.

Marton István az MTI-nek elmondta; az önkormányzati munkában az előző ciklusban megkezdett irányvonalat szeretné folytatni, csak nyugodtabb körülmények között, a képviselők többségi támogatásával. Hozzátette, hogy a négy éve kitűzött célok 80 százaléka megvalósult a dél-zalai városban, a kivitelezési szerződéseket is megkötötték. Példaként említette a belvárosi rekonstrukciót, a belső körgyűrű kialakítását, amelyre 900 millió forint uniós forrást nyert el a város

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!