Hírek

2010.07.19. 12:35

3D-s moziterem Zalaegerszegen

Nem kell messze menni a zalaiaknak, ha 3D-ben szeretnének mozizni, ugyanis megnyitotta kapuit az első 3D-s zalaegerszegi moziterem.

zaol.hu

Eddig 19  Cinema Cityben nézhettük 3D-s filmeket, de immár 25-re bővül ez a szám. Zalaegerszeg mellett Veszprém, Szolnok, Szombathely kapott új technikát, míg Győrben, illetve Debrecenben eggyel bővült a 3D-s termek száma.

A Cinema Citykben az egyik legmegbízhatóbb háromdimenziós vetítési technológiát képviselő Dolby 3D Digital berendezést alkalmazzák, mely lélegzetelállító háromdimenziós élményt nyújt, valósághű színekkel és tű éles, tiszta képpel a nézőtér bármely ülőhelyéről, s a mozilátogatók egy speciális, passzív szemüveggel láthatják a térhatású képet.

 

Zalaegerszegen július 12-én volt része a mozilátogatóknak először 3D-s élményben, a Shrek a vége, fuss el véle című  animációs filmet vetítették, melyre jelenleg is válthatók jegyek. Mint a megyeszékhelyi moziban érdeklődésünkre elmondták, a hónap végétől Az utolsó léghajlító című mesét láthatják 3D-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!