Hírek

2009.10.20. 02:29

Telt házas tárlat

Végig nagy érdeklődés kísérte az Őszi Tárlat Kulturális és Sportnapok elnevezésű rendezvénysorozatot Zalaszentgróton. Az előadásokon és a versenyeken egyaránt sokan vettek részt.

Kelemen Valéria

A Városi Művelődési Központban népszerű volt a festménykiállítás, a színház, s a pop-art szavalóversenyen is nagy volt az érdeklődés. A két hét alatt szinte minden napra jutott program, s ez vonzó volt a közönség számára. A sakkverseny szintén telt házasnak bizonyult, elkeltek a helyek. Érkeztek sakkozók helyből, Zalából, s több szomszédos megyéből is. A megmérettetést a felnőttek kategóriájában Csiszár Csaba és Horváth Imre holtversenyben nyerte Takács Balázs előtt. Az ifjúságiaknál hárman nyertek első helyet: Havanecz Bianka, Vass Dánielt és Bubits Bence. A gyerekeknél Tóth Dániel győzött, a 2-3. helyen Szabó Krisztián és Rick Zorán bizonyult a legjobbnak.

A programsorozat zárásaként megrendezték a Tárlat Kupa asztaliteniszezők versenyét is, mely az elmúlt évekhez képest jóval több nevezőt vonzott. A felnőttek kategóriájában Beczk Gábor győzött Kövessy József és Kunhegyi Zsolt előtt. Az ifjúságiak versenyét ezúttal Kocsis Bálint nyerte, megelőzve Poskolát Dávidot és Károly Alexet.

Ezek is érdekelhetik