Hírek

2009.08.07. 02:25

Törkölyből is fakadó bordalok (augusztus 7-9.)

Balatongyörök (há) - Még közeli az emléke a múlt hónapban lezajlott borfesztiválnak, a megmaradt nótás kedv immár a bordalok napjainak is hagyományt teremtett. A nótás rendezvény pénteken kezdődött a községben.

Horányi Árpád

Vásári forgatagban tüzes borok, ízes ételek, kulturális programok várják a vendégkört három napon át az üdülőtelepülés Balaton-parti sétányán, ahol másokkal együtt a Törköly zenekar műsora igyekszik majd rájátszani az alaphangulatra. Ma fél hét körül először a Gyenes Dalárdát hallhatják majd az érdeklődők. Megnyitóbeszédet mond dr. Bakonyi Károly szőlőnemesítő, a Törköly-koncert után pedig a Betyárok népzenei együttes táncháza kínál szórakozást.

A vasárnap záruló programon minden este lesz lehetőség utcabáli mulatozásra is, ma a Casino, szombaton a Roulette, a zárónapon pedig a a Helios együttessel. Közben lesz Vörös István koncert, felcsendülnek örökzöld dallamok, film- és musicalslágerek a műsorokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!