Hírek

2009.07.03. 02:29

Rengetegen szurkolnak a zalalövői kislánynak

Zalaegerszeg - Mint arról tegnap beszámoltunk, a zalalövői Borostyán-tónál kedden súlyos balesetet szenvedett egy 12 éves lövői kislány, akit azóta a szombathelyi kórház intenzív osztályán ápolnak.

Szabó Judit

A kedden a kora esti órákban a Borostyán-tóba esett zalalövői kislány szomorú történetét olvasóink internetes honlapunkon is figyelemmel kísérik.

A zalalövői vízi balesetet és annak hátterét bemutató cikk folyamatosan frissülő online változatához rengeteg lelket erősítő és a bátorító hozzászólás érkezett a kislány és családja számára. Ezekből idézünk most néhányat.

Sokat gondolunk rád, gyógyulj meg minél előbb!

Légy erős, mutasd meg, milyen stramm csajszi vagy! Rengeteg ember imája száll érted. A szüleidnek pedig adjon a Jóisten erőt.

Veled vagyunk, imádkozunk.

Muszáj erősnek lenned, sokan bíznak és reménykednek a mielőbbi gyógyulásodban és szeretnének újra vidáman, jókedvűen, EGÉSZSÉGESEN viszontlátni.

Tegnap a késő délutáni órákban mi is megkerestük telefonon a szombathelyi Markusovszky kórház felnőtt intenzív osztályát, és sikerült néhány szót váltani a gyermek kezelőorvosával.

Bár a család kérésére részleteket továbbra sem mondhat az egészségügyi intézmény, az biztos, hogy nagy erővel gyógyítják a 12 éves leányt. Mi pedig elmondtuk az adjunktusnak, hogy Zalában nagyon sokan szorítanak a bajba jutott háromgyerekes családnak - a balesetet szenvedett gyerek a legkisebb -, s főleg természetesen a kislánynak, s kértük, ezt olvasóink nevében továbbítsa a szülőknek, akik mindvégig lányukkal vannak a vasi kórházban. Az orvos megköszönte az együttérzést, amit tolmácsolt a mellette álló szülőknek.

Mint arról beszámoltunk, június 30-án, kedden a kora esti órákban a Borostyán-tó partján, a vízibiciklik környékén játszottak a vízi táborba előző nap érkezett gyerekek, amikor egy 12 éves kislány a vízbe esett. A helyszíni újraélesztés után mentőhelikopter szállította a szombathelyi megyei kórházba, ahol jelenleg is ápolják a zalalövői gyereket. A baleset körülményeit tudomásunk szerint a rendőrség tovább vizsgálja.

Amíg - érthető okokból - nem áll módunkban pontosabb részleteket közölni olvasóinkkal, addig is felhív-juk a figyelmet: együtt érző, biztató, támogató soraikat továbbra is szívesen várjuk a Zalai Hírlap internetes portálján, amit továbbítunk a családnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!