Hírek

2009.05.23. 02:27

A zalaegerszegi MSZP-SZDSZ szerint a Fidesz túlságosan is magabiztos lett

Zalaegerszeg - Közel kétharmados többséggel bármit meg lehet csinálni - a megyeszékhelyi közgyűlés ellenzéki frakciója erre a veszélyre hívja fel a figyelmet a testület csütörtöki ülése után.

Varga Andor

Az MSZP-SZDSZ képviselői csoportot irányító Devecserné Óvári Ibolya az intézményvezetői kinevezések kapcsán beszélt erről.

- Nyilvánvaló, hogy a közgyűlési többség politikai döntést hozott a középiskolai kollégium és a Ganz-szakközépiskola esetében is - jelentette ki. - A szavazatok listája mutatja, hogy a polgári oldal mindkétszer egyhangúlag, vezényszóra nyomta a gombot. Városunkban ma ilyen pályázatoknál az számít, hogy az illető pártszimpatizáns, esetleg saját képviselő-e, nem pedig a szakmai múlt, vagy az adott intézményben dolgozók véleménye.

Devecserné szerint a Fidesz ma már Zalaegerszegen is túlságosan magabiztos.

- Ez nagyon veszélyes - hangsúlyozta. - Az ellenvéleményeket is meg kell hallani, sőt, időnként érdemes mérlegelni is azokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!