Hírek

2009.03.14. 03:28

Cserbenhagyták a választókat?

<b>Nagykanizsa </b>- A frakcióból kilépett képviselők cserbenhagyták választóikat - reagáltak a kanizsai Fidesznél a Polai József és Horváth István csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

zaol.hu

Szőlősi Márta képviselő Bene Csaba frakcióvezetővel közös tegnapi sajtótájékoztatóján többek közt azt firtatta: ha Polai és Horváth képviselők sokallják a költségvetés hiányát, akkor miért nem jelezték azt korábban, s vajon miért nem mondtak le a körzeteikben igényelt beruházásokról? Kijelentette: Polai József a frakcióból való kilépéssel cserbenhagyta választóit, akik nem a független, hanem a fideszes Polaira szavaztak. Álláspontja szerint egyébként a költségvetés körüli huzavona egyeztetéssel elkerülhető lett volna. Kérdésünkre, hogy szerintük vajon ki a felelős az egyeztetések elmaradásáért, Bene Csaba azt válaszolta: Marton István polgármester. A frakcióvezető jelezte: Polai azon kijelentését, hogy a költségvetés voltaképpen Cseresnyés Péter hatalomban tartását szolgálja, értelmezhetetlennek tartja, szerinte a büdzsé kizárólag a város érdekeiről szól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!