Hírek

2006.07.14. 02:30

Bírálat az egyesületnek

Zalaegerszeg (szj) - A Zalaegerszeg és Lenti Térségéért Egyesület megalakulását bírálta tegnapi sajtótájékoztatóján Borsos József, a Fidesz Zala megyei önkormányzati tagozatának elnöke.

Mórocz Zsolt

Borsos József kijelentette egyértelmű, hogy az egyesület Varga László volt megyegyűlési elnök és Góra Balázs MSZP-s megyei ügyvezető alelnök védnökségével és felügyeletével, szocialista prominens személyiségek, például Kollár Gyula és Bagó József részvételével és bábáskodásával jön létre, amiben az a szomorú, hogy két kistérségben politikai alapon megosztják a falvakat. A fideszes politikus arra szólította fel az egyesület tagjait, hogy ne bújjanak a függetlenség látszata mögé, vallják be, hogy a szocialistákat támogatják. Borsos József úgy vélte, hogy a kormányzat szándéka ilyen csatlósokat, álcázott szocialistákat bejuttatni a megyegyűlésekbe, hogy önként és dalolva építsék le és verjék szét a megyét, vagyis szerinte olyan kormányprogramot fognak végrehajtani, amit a parlament nem fogadott el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!