Hétvége

2010.06.05. 02:29

Murakanyar Sárkányai

A Muraszemenyei Általános és Alapfokú Művészeti Iskola és Óvoda tanulói vagyunk, és nagy öröm ért minket, mikor igazgatónőnk bejelentette, elvisz minket sárkányhajózni Nagykanizsára, a Csónakázó-tóra.

Horváth A. Attila

Az odaút nagyon vidáman telt a buszon, de ahogy beértünk a városba, szívünk hevesebben vert. Vajon milyen lesz a verseny? - tanakodtunk. A buszból kiszállva megismerkedtünk a Csónakázó-tóval és környékével. Már készítették a hajókat az indulásra. Kisorsolták a csoportbeosztást. Mi, a Murakanyar Sárkányai, a 2. csoportban indultunk. Természetesen megkaptuk a mentőmellényeket és az evezőket, s be is mutatták, hogyan kell használni. Megszólalt a rajtot jelző dob. Végre elindultunk, az elején még vezettünk is, de a végére kicsit elfáradtunk, így nem mi értünk be elsőként a célba. Sajnos gyakorolni nem volt lehetőségünk, mi voltunk az egyetlen vidéki csapat. Tapasztalatot azért szereztünk és talán jövőre jobb eredménnyel távozhatunk.

Somogyi Bianka és Csesztregi Dalma

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!