Sorsdöntő voksolás előtt áll az ország

2022.03.24. 11:30

Bayer Zsolt tartott előadást a választás kapcsán Zalaegerszegen

A Keresztury VMK-ban szerda este Bayer Zsolt publicista tartott előadást a közelgő választás kapcsán. A fórum előtt Balaicz Zoltán polgármesterrel és Vigh László országgyűlési képviselővel sajtótájékoztatót is tartott.

Jóna István

Vigh László, Bayer Zsolt és Balaicz Zoltán

Forrás: Katona Tibor / Zalai Hírlap

– Ez az utolsó nagy lehetőség, ahol a segítőinkkel, támogatóinkkal tudunk találkozni az április 3-i országgyűlési választások előtt – fogalmazott Balaicz Zoltán. Kiemelte: világos a voksolás tétje, hiszen ha visszagondolunk az elmúlt 12 évre, akkor azt látjuk, hogy Zalaegerszeg soha nem fejlődött olyan mértékben, mint most. Hozzátette: nem szeretnék, ha visszatérne a 2002-es kormányváltás körüli időszak, amikor az akkori kormány nagyon sok mindent leállított, ami a fejlődést szolgálta volna. 

 

– Április 3-án két lehetőség között lehet választani: béke, vagy a háború – mondta Vigh László. – Mi keresztény konzervatív polgári értékeket vallunk, s ha továbbra is mi irányítjuk az országot, akkor marad a megkezdett építkezés. 

 

Vigh László már négy cikluson keresztül képviselte a zalai emberek érdekeit az országgyűlésben, és ötödjére is harcba száll a mandátumért. 

 

Bayer Zsolt is megerősítette a polgármester és képviselő gondolatait, melyeket annyival egészített ki, hogy az április 3-i választás sorsdöntő lesz. 

 

Az előadásában két dologról beszélt. Egyrészt az orosz–ukrán háborúról, ami szerinte megkerülhetetlen jelen pillanatban. Másodsorban arról, hogyan jutott oda a nyugati világ, ahol ma tart, és ebben a helyzetben mi a feladata Magyarországnak. Hangsúlyozta: ha az ellenzék nyer, az az 1100 éves magyar nemzet végét, és valami másnak a kezdetét jelentheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!