Foci

2018.05.25. 20:33

Vasárnap a Kaposvár lesz a Tarr Andráshida vendége

Kerkai Attila

Bíró Andrásékra (fehérben) a bajnokjelölt vár Fotó: KT/ZH

Fotó: © Katona Tibor

Lélektanilag fontos pillanatban, az elmúlt hét végén győzött újra az Andráshida együttese, amely idegenben verte 1–0-ra a III. Ker. TVE-t. A hidai csapat a negyedik helyen áll, vasárnap pedig utolsó hazai találkozójára készül. Méghozzá a bajnokaspiráns Kaposvár ellen, amelynek az egyik korábbi zalai kedvenc, a 2002-es ZTE FC bajnokcsapatának tagja, Waltner Róbert az edzője. Ám miként készül Dobos Sándor, az ASC vezetőedzője erre a nagyon fontos találkozóra?

Bíró Andrásékra (fehérben) a bajnokjelölt vár Fotó: KT/ZH

– A Kaposvár a legnagyobb esélyese a bajnoki címnek, és három pont az előnye – mondta Dobos Sándor. – Vélhetően minél előbb szeretnék bebiztosítani az elsőségüket, mi pedig azért harcolunk, hogy a negyedik helyezésünket lehetőleg már megtartsuk. Ellenben vannak gondjaink a találkozó előtt. Nagy Zoltán és Balla Ádám ötödik sárga lapja miatt pihen és bordasérülés miatt Takács Soma is kiesett a hátsó alakzatból. Jól akarunk játszani, a közönségtől pedig azt kérem: a lefújás után is maradjanak még. Ez lesz az utolsó hazai fellépésünk a bajnokságban, kicsit beszélgessünk és még egy italra is meghívjuk őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában