Új játékos

2018.01.17. 14:26

Devecseri Szilárdot is leigazolta a ZTE FC (frissítve)

Újabb játékos érkezését jelentette be a ZTE FC NB II-es labdarúgó csapata.

Kerkai Attila

Fotó: ZTE FC

Szerdán alig, hogy bejelentették a Balmazújvárosból érkező Kovács Ádám leigazolását, alig egy órán belül újabb labdarúgó érkezése látott napvilágot. A ZTE FC ugyanis leigazolta a Haladás együttesétől a válogatottban is bemutatkozott Devecseri Szilárdot!

Ágoston Zoltán, a ZTE FC klubigazgatója (balról) és Kovács Ádám fog kezet a szerződés aláírása után Fotó: ZTE FC

A 28 éves Devecseri átigazolása hosszas tárgyalásssorozat végén született meg  – mondta el a klub honlapjának Ágoston Toltán klubigazgató. A válogatott védőt a ZTE FC kivásárolta a Haladásnál élő szerződéséből, a tranzakcióra Végh Gábor többségi tulajdonos jelentős plusz forrást biztosított a klub költségvetéséhez, ez tette lehetővé a játékos megszerezését. A játékos tavaly alapembere volt a Mezőkövesdnek és a Haladásnak is, a 2017/2018-as szezonban kevesebb játéklehetőséghez jutott Szombathelyen. A 28 éves válogatott védő már  szerdán bekapcsolódott a munkába, aki 2020. június 30-ig  írt alá a ZTE FC-hez.

Fotó: ZTE FC

Amint már jeleztük, szerdán újabb bejelentés várható a kék-fehéreknél, e szerint Kovács Ádám személyében erősödik a támadó szekció. A 26 esztendős csatár az NB I-es Balmazújvárosból érkezett, aki két és fél évre kötelezte el magát a ZTE FC-hez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában