A Tungsram női kézilabdázóinak a meccsét június 2-án pótolják

2024.05.22. 18:00

A kanizsai edző rosszul lett, félbeszakadt a női találkozó

Pünkösdvasárnap a női kézilabda NB II Dél-nyugati csoportjának „alsóházas” rájátszásbeli versenyprogramjának keretében a Tungsram SE Nagykanizsa a tabellán két ponttal előtte álló VSK Tököl csapatához látogatott, a kanizsai férfi együttes a múlt hétvégén nem játszott.

Kühne László

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A kézilabda meccs kiélezett küzdelmet hozott, a felek nagyot küzdöttek, s történt mindez a találkozó 18-18-as állásáig, egyben a mérkőzés 37. percéig, amikor is a jegyzőkönyv eseményeinek sora zárult. Nem ok nélkül, mivel sajnálatos módon a nagykanizsai együttes edzője, Tóth László lett rosszul a kispadnál, s gyors, valamint szakszerű orvosi ellátás vette kezdetét, a szakembert pedig kórházba szállították.

Musits Róbert, a kanizsaiak ügyvezetője szerda délután azt közölte velünk, hogy a nők mérkőzését június 2-án, vasárnap játsszák újra.

Az előttünk álló hétvégén mindkét kanizsai együttes hazai pályán szerepel a bajnokság utolsó „kanizsai” fordulójában. Szombaton 16 órától a Tungsram-sportcsarnokban a már biztos ezüstérmes férfi csapat a már bajnok Százhalombattát fogadja, a kanizsaiak célja az eddig veretlen vendégek legyőzése. A mérkőzés után kapja meg a két legénység az arany- és ezüstérmeket.

 A hetedik helyen álló hölgyek a 8. helyezett Szigetszentmiklós II ellen próbálják pontjaikat gyarapítani, sajnos az egészségügyi okokból távol lévő Tóth László edző nélkül, a mérkőzés vasárnap, szintén a Tungsram-sportcsarnokban 15 órakor kezdődik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában