Muszil Ágnes és a Zalaszám ZAC hosszú távon számol egymással

2024.04.24. 16:20

Együtt a célig - Los Angelesig

A Zalaszám ZAC hosszú távú szerződést kötött Muszil Ágnessel, aki a 2028-as Los Angeles-i olimpiáig kötött szerződést a klubbal abban a reményben, hogy ő is kijut majd az ötkarikás játékokra.

Kerkai Attila

A képen Kozáry Ágnes, a ZAC elnöke (balról) és Muszil Ágnes a szerződés aláírása után

Fotó: Zalaszám ZAC

A Zalaszám Zalaegerszegi Atlétikai Club országos bajnok atlétanője, Muszil Ágnes és Kozáry Ágnes, a klub elnöke, korábbi olimpikon írta alá a szerződést.

- Ági támogatása illeszkedik egyesületünk arc poeticájába, fontosnak tartjuk, hogy versenyzőink ne csak az atlétikai pályán nyújtsanak kiemelkedőt - hangsúlyozta a szerződéskötéskor Kozáry Ágnes elnök. - Elismerésre méltó, hogy egyetemi tanulmányai mellett Ági vállalja a mindennapi edzésmunkát és mindkét területen kiválóan teljesít.

Góczán István edző tanítványa megköszönte a belé vetett bizalmat, Muszil Ágnes a tanulásban és az atlétikai pályán is a legjobb teljesítményre törekszik. Arról is beszélt, hogy pécsi egyetemi tanulmányai befejezése után szeretne visszatérni Zalaegerszegre, hiszen - mint mondta - itt képzeli el további életét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában