Vármegyei foci

2024.04.14. 19:54

A sereghajtó Murakeresztúr megtréfálta a Zalaszentgrótot az I. osztályban

A vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában meglepő döntetlent "szenvedett el" és lecsúszott a 2. helyről a Zalaszentgrót.

Zaol.hu

A Csesztreg (zöld) Semjénházán is nyerni tudott

Fotó: Szakony Attila

Lenti TE–Hévíz 2–7 (1–3)
Lenti, 100 néző. Jv.: Hegedüs M.
Lenti TE: Dervalics (Káli) – Mentes, Ritlop (Sabján), Pál (Végi), Horváth B., Sasvári (Fentős), Sárkány, Kiss K., Könye Balla (Pálinkás), Takács (Fábián), Csiszár (Horváth F.). Edző: Szabó István.
Hévíz: Dénes – Filó, Tóth I., Nyári (Rózsás), Szindekovics, Bontó (Buza), Nagy D., Kovács B. (Karakai), Huszár, Damina (Sabján), Fábián. Edző: Damina László.
Óriási egyéni hibák miatt padlóra került a hazai csapat, ez vezetett a vendégek nagyarányú győzelméhez.
Gólszerzők: Sárkány (2), ill. Bontó, Szindekovics (11-esből), Kovács B., Filó, Damina, Karakai, Sabján.
Jók: senki, ill. az egész csapat.

Zalakomár-Zalakaros–Magnetic Andráshida TE 3–0 (2–0)
Zalakomár, 150 néző. Jv.: Varga P.
Zalakomár-Zalakaros: Tóth-Pajor – Takács Cs., Szőke, Takács D. (Horváth K.), Vass (Mutter A.), Horváth J., Madarász Z. (Mutter M.), Madarász F., Horváth T. (Horváth L.), Mészáros, Madarász Sz. Edző: Mutter Attila.
Andráshida TE: Czirjék – Berkovics, Karvalics (Gortka), Tóth D., Szemes, Kiss L. (Darabos), Luter, Anti (Rohonczy), Cséber, Németh K., Igazi. Edző: Szabó II Zsolt.
A mérkőzés egészét tekintve az ATE birtokolta többet a labdát, míg a hazaiak a kontráikban bíztak. Az első félidő elején Madarász Zoltánt rántották le a büntetőterületen belül, a jogos 11-est Horváth János magabiztosan értékesítette. A játékrész utolsó percében Takács Dávid ugrott ki, eltolta a labdát a vendégkapus mellett, és az üres kapuba lőtt. A második félidő elején pár hazai ziccer kimaradt, majd az ATE szorítása egyre nőtt, de fölényüket nem sikerült gólra váltaniuk. A játékrész közepén Horváth Krisztofer ugrott ki, és higgadtan emelt a hálóba, beállította a 3–0-s végeredményt. A komári utánpótlásból érkező játékos ezzel megszerezte első találatát a felnőttek között. A hazaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot.
Gólszerzők: Horváth J. (11-esből), Takács D., Horváth K.
Jók: az egész csapat, ill. Berkovics, Czirjék, Németh K.

Zalalövő–Technoroll Teskánd 1–0 (0–0)
Zalalövő, 200 néző. Jv.: Siket L.
Zalalövő: Kovács D. – Gyenese, Csik, Agg, Kellner, Tóth B. (Őr), Radics, Földvári, Horváth D., Végh (Csáki), Mesics. Edző: Ostrom János.
Teskánd: Orbán – Gyarmati, Kiss P., Gájer, Bakos, Németh N., Major (Bresztovszky), Töttő (Szekeres), Kiss D. (Csongár), Boronyák (Soós), Baráth. Edzők: Deák Ádám, Mándli Péter.
Jó iramban, küzdelmes játékkal, de sok mezőnyhibával kezdődött a mérkőzés. A félidő derekára alábbhagyott a lendület, mindkét csapat hosszú indításokkal próbálkozott, kevés sikerrel. A második játékrész már több eseményt és helyzetet hozott. A 65. percben Földvári 20 méterről szánta el magát lövésre, és a megpattanó labda a hálóban kötött ki, 1-0. Élénkebb lett a játék, néhány lövői, később pedig vendéghelyzettel. Percekkel a vége előtt Gájer nagy helyzetből a kapu fölé lőtt. X-es mérkőzésen némi szerencsével, de megérdemelten szerezte meg a három pontot a ZTK.
Gólszerző: Gájer (öngól).
Jók: Gyenese, Földvári, ill. Baráth.
U19: Zalalövő–Teskánd 5–0.

Kinizsi Gyenesdiás–Horváth-MÉH Kiskanizsai Sáskák 3-1 (3-0)
Gyenesdiás, 70 néző. Jv.: Tóth A.
Gyenesdiás: Für – Nagy G. – Bardon, Zsiga, Orbán, Székács, Szekér (Baki), Fellner, Tarnóczai (Fehér), Bertók (Karancz), Sipőcz. Edző: Kocsis Norbert.
Kiskanizsa: Parragi – Németh D. (Völgyi), Petánovics, Kotnyek, Dolmányos, Kiss J. (Dömötör), Takács, Turi (Jagarics), Ötvös, Füzesi (Heiszter), Mismás. Edző: Rácz Szabolcs.
Két szép góllal megalapozta a Gyenesdiás a találkozó hangulatát, majd a félidő végén be is biztosította helyzetét. A mérkőzés azonban még nem dőlt el. A vendégek végig keményen küzdöttek, szépíteni is tudtak a küzdelmes, sportszerű összecsapásban.
Gólszerzők: Székács, Sipőcz, Orbán, ill. Mismás.
Jók: az egész csapat, ill. Mismás, Takács.
U19: Gyenesdiás–Kiskanizsa 11–0.

Semjénháza–Csesztreg 0–2 (0–2)
Semjénháza, 150 néző. Jv.: Lakics P.
Semjénháza: Matthew – Kretz, Novák, Horváth P., Horváth Á., Schuller, Kovács, Kapuvári, Bagó, Kozári (Dobri), Szilágyi (Horváth G.). Játékos-edző: Kovács György.
Csesztreg: Gergő – Póczak, Szabó B. (Németh G.), Biharvári, Őri Cs., Nagy N., Kiss Bá. (Kiss Ba.), Őri M. (Magai), Tóth, Szabó K., Németh (Orbán). Edző: Tamás Tamás.
Küzdelmes mérkőzésen a vendégek a második percben Szabó Barnabás révén egy szépségdíjas góllal megszerezték a vezetést, majd a félidő közepén újra mattolták a semjénházai védelmet. A második játékrészben minden egy lapra feltéve támadtak a hazaiak, de gólt sajnos nem tudtak rúgni. A hazai szurkolók számon kérték a játékvezetőt egy 11-es meg nem ítélésénél, de a bírói síp néma maradt.
Gólszerzők: Szabó B., Kiss Bá.
Jók: Kretz, Schuller, ill. Szabó K. (a mezőny legjobbja), Nagy N., Szabó B.
Kiállítva: Kretz (68., Semjénháza).
U19: Semjénháza–Csesztreg 6–0.

Deák-Gizmó Murakeresztúr–Zalaszentgrót 1–1 (0–0)
Murakeresztúr, 150 néző. Jv.: Baranyai R.
Murakeresztúr: Németh B. – Békefi, Czigány, Rodek, Körösi, Gyuranecz, Büki, Pál, Dezső, Bekő (Márkovits), Orbán. Edző: Visnovics László.
Zalaszentgrót: Garai – Lampert, Doszpoth (Péhl), Ferenczi (Baksa), Horváth B., Kovács L., Iberhart, Kaprinai, Horváth S. (Molnár Zs.), Horváth D., Czibor (Kovács-Braun). Edző: Bencze Péter.
Küzdelmes mérkőzésen a hősiesen küzdő hazaiak, ha szerencsével is, de otthon tartottak egy pontot.
Gólszerzők: Dezső, ill. Ferenczi.
Jók: az egész csapat, ill. Kaprinai, Iberhart, Kovács L.
U19: Murakeresztúr–Zalaszentgrót 2–4.

Tarr Andráshida SC–Szepetnek 2–3 (2–0)
Zalaegerszeg-Andráshida, 60 néző. Jv.: Bolla L.
Andráshida SC: Paksy – Fábián B., Fábián K., Kiss B., Szabó B., Lukács, Czotter (Szőke), László, Pataky, Németh R., Fülöp. Játékos-edző: László Dávid.
Szepetnek: Bocskai – Fadgyas, Üst (Bilák P.), Pápai, Csavari (Szabó B.), Nagy T., Dömötör, Rákhely, Bános, Orsós (Millei), Kolman. Edző: Németh István.
Az első félidőben a hazaiak meglepték a Szepetneket, letámadásra játszottak, és végig veszélyesek voltak. Két pontrúgásból gólt is sikerült szereznie az ASC-nek, így 2–0-s előnnyel vonulhattak az öltözőbe. Szünetben a vendégek kettőt is cseréltek, és komoly erőket mozgósítottak a győzelemért. Ebben az időszakban többet birtokolták a szepetnekiek a labdát, több helyzetet is kialakítottak és sikerült fordítaniuk. Végül egy jó iramú mérkőzésen a nagyobb rutin döntött, a vendégek megérdemelten nyerték a találkozót, de a hazaiak is mindent megtettek a sikerért.
Gólszerzők: Czotter, Németh R., ill. Nagy T., Millei, Fadgyas.
Jók: az egész csapat, ill. Rákhely, Dömötör, Kolman.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában