Nagy fölénnyel nyert a keszthelyiek kiválósága

2024.03.15. 19:00

Major Veronika bajnoki címe légpisztolyban

A nőknél Major Veronika, a férfiaknál pedig Tátrai-Fejes Miklós nyert légpisztolyban a Százhalombattán zajló 10 méteres sportlövő országos bajnokságon.

Kerkai Attila

Major Veronika az alapverseny után a döntőt is megnyerte

Fotó: MTI

Major Veronika a BEFAG Keszthelyi Erdész Lövészklub versenyzője az alapversenyben 577 kört teljesített, aki 5 körrel előzte meg a második Fábián Sárát, majd  a döntőben 240,4 körrel győzött. A második helyen a paralimpiai bronzérmes Dávid Krisztina (BHSE) végzett 232,8 körrel, míg a már olimpiai kvótával rendelkező Fábián Sára Ráhel (Csepel TC) a dobogó legalsó fokára állhatott fel 212,9 körrel.  

A férfiaknál is hasonlóan alakult a verseny. Az egerszegi, de jelenleg a BHSE sportlövője, Tátrai-Fejes Miklós az alapversenyben is a legjobbnak bizonyult 573 körrel, a döntőben pedig 237,7 körös teljesítménnyel diadalmaskodott. A második helyen Rédecsi Máté végzett 234,7 körrel, a harmadik helyet pedig Hujbert Dániel szerezte meg 211,3 körrel.

Szombaton a puskások lépnek lőállásba a százhalombattai Városi Szabadidő Központban és ebben a számban is lesz zalai érdekeltség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában