Az első téli igazolás

2024.01.19. 19:15

Az NB II-es Tiszakécskéből erősített a Nagykanizsa

Máris megvan az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó csapatának első téli igazolása, ugyanis pénteken jelentették be, hogy Winkler András a kanizsai együttesnél folytatja.

Kerkai Attila

Winkler András (balról) és Lánczos Attila, az FC Nagykanizsa ügyvezetőjének kézfogása az aláírást követően.

Fotó: FC Nagykanizsa

A hét elején kezdte meg téli felkészülését az FC Nagykanizsa együttese, amely a labdarúgó NB III. Délnyugati csoportjában a negyedik helyről várja a tavaszi folytatást. Mint korábbi írásainkban is elhangzott, Kanizsán szeretnék, ha olyan együttes épülne, amely idővel harcban lehet majd az NB II-es tagság kiharcolására, így már a télen megkezdik az erősítést ennek érdekében.

Pénteken aztán az FC Nagykanizsa bejelentette, hogy megállapodott Winkler Andrással, aki az NB II-es Tiszakécske együttesétől érkezik. A szélső és támadó középpályás korábban a Budaörs és a Mosonmagyaróvár együtteseiben is megfordult. Rajta kívül jelenleg négy próbázó is van a kanizsaiaknál, akik várhatóan pályára lépnek a téli felkészülés első gyakorlómérkőzésén. Az FC Nagykanizsa szombaton (15.00) az NB II-es Mosonmagyaróvárral játszik edzőmeccset a kisalföldi városban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában