Nagy segítség ez a bokszklubnak

2024.01.29. 16:50

Az egerszegi klubnál remélik, az idén már aranyérmet is szereznek majd

Nagyban segíti majd versenyzési lehetőségeit a zalaegerszegi Boxart Box Klubnak az a megállapodás, melyről hétfőn délelőtt számoltak be az érintettek.

Kerkai Attila

Stílszerűen kesztyűt húztak a sajtótájékoztatóra, balról: Németh Gábor, Dormán László és Döklen Krisztián a hétfői bejelentéskor

Fotó: Pezzetta Umberto

Sajtótájékoztató keretében jelentette be Németh Gábor, a Boxart Box Klub elnöke és Dormán László, a Hydrocomp Kft. tulajdonosa és ügyvezetője, hogy együttműködési megállapodást kötöttek. Az egerszegi klub termében tartott eseményen Németh Gábor úgy fogalmazott, hogy komoly támogatást jelent számukra ez a szerződés. Ahogy mondta, klubjuk 2016-ban alakult, azaz jóval később, mint az 1993-ban létrehozott Hydrocomp Kft., ám idővel ők is szeretnének a maguk területén olyan rangot kivívni, mint amit elért az egerszegi mélyépítő cég az építőiparban. Egyúttal megköszönte a támogatást, ami szerinte nagyon sokat jelent számukra.

Dormán László, a Hydrocomp Kft. vezetője azt hangsúlyozta, hogy cégük a kultúra, az egészségügy és a sport területén is jelen van támogatói szerepkörben. Most, hogy a Boxart BK is bekerült ebbe a körbe, azt remélik, hogy ők is hozzásegíthetik majd a klub versenyzőit a még jobb eredmények eléréséhez.
Az ökölvívó klub vezetőedzője, Döklen Krisztián arról számolt be, hogy  14 aktív versenyzőjük van, közülük négyen felnőttek, a legfiatalabb bunyósuk pedig 2011-ben született. Amit kiemelte, egy ilyen támogatás révén még több versenyre tudnak elutazni és fiataljaik fejlődése még inkább felgyorsulhat. Mint mondta, korosztályos bajnokságokon már vannak dobogós, érmes helyezettjeik, most pedig annak a reményének adott hangot, hogy az idén talán már egy arany is összejön majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában