Felsőház bebiztosítva

2024.01.30. 16:30

A kanizsai futsalosok idegenbeli sikerrel folytatták

A papírforma kanizsai sikert ígért a futsal NB II. legutóbbi fordulójában, s a hétfőn este kivívott idegenbeli győzelem egyben a biztos felsőházi tagságot is jelentette a Nagykanizsa FC együttesének.

Kühne László

A rutinos Kovács György (fehérben) két góllal vette ki a részét a sikerből, ami most duplán számított a kanizsaiaknak

Fotó: Szakony Attila

WPC Meister-Érd-SZISE – Nagykanizsai Futsal Club 5-10 (4-8)
Érd, 50 néző. Jv.: dr. Tóth-Tolnay.
Nagykanizsa FC: Szőke R. - Lódi, Schuller, Pál D., Kovács Gy. Csere: Németh M., Szőke Á., Bagó Be., Gyurcsányi, Dömötörfy. Játékos-edző: Gyurcsányi Zsolt.
Gólszerzők: Farkas B. (4., 20., 26.), Kincses (9.), Gera (11.), illetve Pál D. (3., 25.), Bagó Be. (4., 11.), Schuller (7., 15.), Kovács Gy. (10., 17.), Szőke Á. (9.), Lódi (37.)

A futsal NB II. Nyugati csoport alapszakaszának 16. fordulójában a sereghajtó érdiekhez látogatott a Nagykanizsai Futsal Club, s a meccsnek egyben az volt a tétje, hogy a dél-zalaiak matematikailag is biztosítsák helyüket a felsőházban. Az első félidőben rögtön magához ragadta a kezdeményezést a kanizsai együttes, így a 7. percben már a harmadik góljuknál jártak. A hazaiak próbáltak ugyan zárkózni, de a szünetig biztos előnyt alakított ki az NFC. A második félidő játéka már visszafogottabban zajlott, ezzel együtt a vendéglátókat nem engedte tovább a zárkózásban a nagykanizsai legénység, így hozta az előzetes minimális elvárást a bajnokságban.

Gyurcsányi Zsolt: „Érden a győzelmünk egyben azt is jelentette, hogy továbbra is a tabella harmadik helyén állunk és már nem csúszhatunk ki a felsőházból.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában