A korábbi edző tér vissza a kispadra

2023.11.13. 13:06

Márton Gábor a ZTE FC vezetőedzője

Ahogy azt várni lehetett, a korábban már Egerszegen dolgozott Márton Gábort nevezték ki a ZTE FC NB I.-es labdarúgócsapata vezetőedzőjének, miután vasárnap Boér Gábor távozott a a zalai kispadról.

Kerkai Attila

Márton Gábor 2020-ban öt hónapig irányította már a ZTE FC csapatát

Forrás: ZH-Archívum

A ZTE FC honlapján jelentette be a az új szakvezető érkezését, aki 2020. február és 2020. július között volt a ZTE FC együttesének a vezetőedzője, és sikerrel tartotta bent a csapatot az élvonalban. 

"Nagyon jó érzés visszatérni, hiszen bár rövid időt töltöttem itt, de nagyon szép eredményeket értünk el, rengeteget kaptam az itteni emberektől, a szurkolóktól és a csapattól is. Bízom benne, hogy most is hasonlóképpen alakul az előttünk álló időszak és rengeteg közös sikert ünnepelhetünk együtt. Úgy gondolom, hogy az elvárások egyértelműek, hiszen a fő cél az, hogy a ZTE FC bent maradjon az NB I.-ben és a szezon végeztével a szurkolókkal együtt örülhessünk" – nyilatkozta Márton Gábor a ZTE FC honlapjának. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában