Edzői nyilatkozatok a Kisvárda - ZTE FC mérkőzés után

2023.11.05. 15:37

Boér Gábor: ez a győzelem duplán értékes

A labdarúgó NB I. 12. fordulójában megrendezett Kisvárda Master Good-ZTE FC (0-1) találkozó után a vesztes hazai csapat vezetőedzője, Mátyus János volt érthetően csalódottabb, a győztes egerszegiek szakvezetője, Boér Gábor duplán értékes győzelemről beszélt.

Kerkai Attila

Boér Gábor, a ZTE FC vezetőedzője a szerdai, szombathelyi kupasiker után vasárnap is boldog lehetett Fotó: Szekeres Péter

Mátyus János: - Ezt a játékot eredményekben, gólokban, pontokban és győzelmekben számolják. Úgy gondolom, hogy játékban senki sem kerekedik fölénk. Nagyon sokat foglalkozunk a pontrúgásokkal, mégis mindig, minden mérkőzésen szögletből kapunk gólt. A támadójátékunkkal nincsen probléma, több lehetőségünk is volt. Borzasztóan fájó, hogy nem szereztünk pontot. Ettől függetlenül töretlenül bízom abban, hogy a rám bízott feladatot megoldom. Ami roppant nehéz lesz, de bízom benne, hogy megindulunk felfelé.”
 

Boér Gábor: - Amit terveztünk, sikerült megvalósítani, eredmény szempontjából biztos. Illetve, úgy gondolom, hogy játék szempontjából is: egy intenzívebb csapatot szerettünk volna az első félidőre, a második félidőt tekintve pedig szerettünk volna úgy frissíteni, hogy még nagyobb lehetőségeket, támadásokat vigyünk a játékba. Ez többé-kevésbé meg is valósult. Nagyon fontos most ez a három pont: idegenben voltunk, fontos volt, hogy a szerdai kupameccs után a pozitív hozzáállást hozzunk magunkkal. Illetve, ezzel a győzelemmel ismét sikerült a vonal fölé kerülnünk, úgy gondolom ez a mérkőzés és a győzelem  most duplán értékes.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában