Labdarúgó NB III.

2023.10.27. 18:00

Ha nyer a Nagykanizsa, közelebb kerülhet a riválisaihoz

A labdarúgó NB III.-ban a ZTE FC II. csapata idegenben lép pályára, míg az FC Nagykanizsa hazai környezetben fogadja vasárnap 13 órától a szekszárdi UFC csapatát.

Kerkai Attila

Hazai pályán újabb sikert ünnepelnének a kanizsai futballisták

Fotó: Szakony Attila

A két zalai együttes közül lényegesen jobban teljesít az FC Nagykanizsa, amely a Délnyugati csoportban az élmezőny tagja, hiszen a harmadik. Ezt a pozícióját erősítette meg a legutóbbi, gólzáporos mérkőzésén a Paks II. otthonában Gombos Zsolt csapata, amely 6-4-re nyert. A cél vasárnap ismét a győzelem kivívása, de mint Gombos Zsolt, a dél-zalaiak szakvezetője megjegyezte: a Szekszárd ugyan a 13., de három fordulóval ezelőtt edzőváltás történt náluk és azóta két győzelem és egy döntetlen a tolnaiak mérlege. A csoport rangadóján az első Iváncsa fogadja a második Szentlőrincet, úgyhogy kanizsai siker esetén mindenképpen közelebb kerülne valamelyik riválishoz. 

Az Északnyugati csoportban a ZTE FC négy egymást követő mérkőzését elvesztette, így a zalai fiatalok az utolsó előtti (15.) helyre csúsztak vissza. Vasárnap 11 órától a Puskás FC II. otthonába látogat Koller Zoltán csapata.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában