Edzői nyilatkozatok a Mezőkövesd-ZTE FC találkozó után

2023.10.07. 17:48

Boér Gábor: "Sokat dolgoztak ezért a srácok, megérdemlik a győzelmet"

A ZTE FC 2-1-es sikerét hozó, Mezőkövesd elleni találkozó után így értékeltek a szakvezetők.

Kerkai Attila

Boér Gábor öleli meg a meccs legjobbját, Antonio Mancét. A ZTE FC vezetőedzője minden játékosának gratulált Fotó: Kovács Péter/Nemzeti Sport

Kuttor Attila: „Az első félidő nagyon nem nézett ki jól, de a második félidő már jobb volt. Nem érdemeltünk pontot, még annak ellenére sem, hogy 1-1-nél meccslabdánk volt. Nem úgy néztünk ki, hogy ezt a meccset meg tudjuk nyerni. Pakson is volt lehetőségünk arra, hogy eldöntsük a mérkőzést, mégsem sikerült. Nem azt mondom, hogy lefociztuk az ellenfelet, de volt már példa arra, hogy gyengébb focival is nyer egy csapat. Erre volt lehetőségünk ma, de nem éltünk ezzel.” (M4 Sport)

Boér Gábor: „Ma mindenben jobbak voltunk, elég csak a labdabirtoklást,  vagy a helyzetek kialakítását figyelembe venni. Korábban is lezárhattuk volna a mérkőzést, az első félidőben kifejezetten jól futballoztunk.  Nagyon kellett már ez a győzelem a csapatnak, hiszen sokat dolgoztak ezért a srácok, megérdemlik a győzelmet. Sok támadás ért minket, korábban is benne volt a meccseinkben a győzelem. Kicsit tudunk fújni, két nap pihenő jön, aztán folytatódik a munka, hosszú az út. Jókor jön a szünet, mivel ennek a csapatnak még érnie kell.” (M4 Sport)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában