Minden évben megszervezik

2023.09.01. 10:30

Újra találkoztak a Keszthelyi Haladás korábbi bajnok labdarúgói

A hagyományoknak megfelelően dr. Török Lajos szervezte meg Balatongyörökön az 1960-as és az 1980-as bajnokcsapatok találkozóját.

Zaol.hu

A minapi találkozó résztvevőinek csoportképe

Fotó: ZH

Ezúttal is mintegy félszázan vettek részt a rendezvényen és elevenítették fel a győzelmek emlékét. Ott volt Gellei Imre, az NB II.-be jutást kivívó csapat edzője és Rácz László, a '80-as évek örökös gólkirálya és csapatkapitánya is. Megemlékeztek az elmúlt esztendőben távozottakról és megegyeztek a jövő évi találkozó időpontjában.  
Íme néhány gondolat a közelmúltbeli találkozóról. 
Jáger István az 1960-as bajnokcsapat kapusa:  "Tizenévesen védhettem a Haladásban és nagy része volt annak az évnek abban, hogy később NB I.-es kapus lehettem Szegeden. Forró,  dr., Tapolczai, Fábián, Pém Árpád zseniális játékosok voltak, utóbbi tavaly még velünk ünnepelhetett.
Galántai Tibor középpályás: - Miként a szombathelyi és zalaegerszegi NB I.-es évek,  ugyanúgy a keszthelyi NB II.-es esztendők is meghatározók voltak életemben. Nem véletlen, hogy a Balaton fővárosában telepedtem le és itt vagyok minden összejövetelen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában