Az Erzsébetvárosi SMTK vendégeként

2023.06.07. 19:00

Nem maradtak ki az éremosztásból a ZBSE birkózói a Gyerek Gálán

Gyermek birkózógálán jártak a Zalaegerszegi Birkózó SE legifjabb tagjai, akik az Erzsébetvárosi SMTK vendégei voltak, hiszen a fővárosi klub volt a házigazdája az eseménynek.

Kerkai Attila

A ZBSE ifjú birkózói büszkén mutatják érmeiket, amit az ESMTK viadalán szereztek

Forrás: ZBSE

A 7 és 9 évesek számára kiírt, hivatalosan Gyerek Gála névre keresztelt viadalon a ZBSE ifjoncai is ott voltak, szám szerint tizenketten a 117 induló között. Jól sikerült a fővárosi kiruccanás, hiszen nem maradtak ki a zalaiak az éremosztásból, ráadásul a ZBSE a második helyen végzett a csapatversenyben. 

A Zalaegerszegi Birkózó SE versenyzőinek eredményei. Aranyérmesek: Gerencsér Levente, Kónya Koppány, Miklós Tamás, Szipőcs Ákos. Ezüstérmesek: Döbröntey Anna, Szipőcs Noémi, Kiss Máté, Pataki Botond. Bronzérmesek: Pete Lőrinc, Pete Ignác, Juhos Nándor, Miklós Máté. Edzők: Berzicza Ferenc, Gerencsér Zoltán.

A gyerekverseny előtt egy nappal az U 15-ös (kadet) magyar bajnokságot rendezte az ESMTK. A 65 kg-ban Varga Zalán 5. helyezést ért el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában