ZTE FC

2023.04.24. 12:11

Szinte biztosan Boér Gábor váltja Ricardo Monizt

A vasárnap esti DVSC elleni vereség (0-2) után, ha nem is volt várható, de benne volt a levegőben, hogy valami történni fog a ZTE FC együttesénél.

Kerkai Attila

Boér Gábor visszatérhet a ZTE kispadjára

Fotó: Pezzetta Umberto

Hétfőn  nem sokkal dél körül aztán a ZTE FC bejelentette, hogy meneszti Ricardo Moniz vezetőedzőt és nem sokkal ezelőtt az is kiderült, hogy Dragóner Attila sportigazgató sem marad a posztján, de marad a ZTE kötelékében, egyelőre meg nem nevezett szerepkörben, az új sportigazgató személyét pedig hamarosan bejelentik.  Az, hogy ki lesz a ZTE FC vezetőedzője, hamarosan kiderül, információink szerint Boér Gábor  tér vissza a kispadra, aki korábban irányította a kék-fehéreket, jelenleg  pedig az egerszegiek testvércsapata, a szlovén II. osztályú Lendva csapatát irányítja.

A legfrissebb sajtóinformációk szerint Sallói István térhet vissza sportigazgatónak a ZTE FC-hez.  Sallói István 2018 és 2021 között  volt már sportigazgatója a ZTE FC-nek.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában