Edzői nyilatkozatok

2023.04.22. 20:35

Sebastian Krasovec szerint megérdemelt a továbbjutásuk

Sokáig ünnepelte a zalai tábor a győztes csapatot és nyilatkozat közben Sebastjan Krasovec, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője kapott is játékosaitól egy adag vizet a nyakába. A sajtószobában persze már ő higgadtan nyilatkozott.

Kerkai Attila

Sebastjan Krasovec egy korábbi mérkőzésen

Fotó: Pezzetta Umberto / ZH-Archív

– Nagyon nagy köszönet jár és gratuláció a játékosaimnak, a közönségnek és persze a stábomnak is, hogy ezt a meccset megnyertük. Nyolc meccset játszottuk a szezon során eddig a Sopronnal, ebből hétszer nyertünk. Azt gondolom, hogy megérdemelt a továbbjutásunk. Ma is nagyon kemény mérkőzést vívtunk. Viszont már semmi nem számít, megvan az eldöntő, amiben a címvédő Falco KC számít a favoritnak, de semmit nem adunk fel – mondta Sebastjan Krasovec.

A másik oldalon Kosztasz Flevarakisz csalódott volt, de játékosait így is dicsérte, mert ők is nagyot küzdöttek.

– Gratulálok mindkét csapatnak, mert nagyon magas színvonalú volt ez a párharc. Nem tudom, mennyire korrekt az eredmény, hiszen két mérkőzésen, amikor vereséget szenvedtünk, sok olyan dolog történt, ami nem tetszett és nem értem. Gratulálok az ellenfélnek, mert keményen harcolt és több jó meccsük volt – fogalmazott Kosztasz Flevarakisz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában