Mind a négy találkozón kikaptak

2022.12.22. 15:04

Vereségek tartalékosan az asztalitenisz Extraligában

A női asztalitenisz Extraligában a Kanizsa Sörgyár SE csapata erősen tartalékosan állt ki a a Hajdúhadházon rendezett második tornahévégén. A dél-zalaiak mind a négy találkozójukon kikaptak.

ZH

Elena Oprea nagyon jól játszott, de nem sikerült a csapatnak nyernie

Forrás: ZH

A kanizsai csapat nélkülözte két legjobbját, így csak minimális esélye volt a pontszerzésre, de még a szoros mérkőzésre is. Hiányzott a csapat két húzóembere: Vejnovic Ivana és Radmila Tominjak. Vejnovic sérült, rá hosszú pihenő vár, Tominjak szereplése tervbe volt véve, de Jakabfi Imre, a K. Sörgyár SE csapatvezetőjének elmondása szerint az utolsó pillanatban a szerb klubja nem engedte el.

Kanizsa Sörgyár SE–ASE Orosháza 1:6
A kanizsaiak egyetlen sikerét Elena Oprea érte el.

Debreceni AK-DEAC–Kanizsa Sörgyár SE 6:1
Győzött: Elena Oprea.
A második napon már „ütőképesebb” volt a csapat. Orbán Flóra, Elena Oprea mellett Katarina Gvozdenovic játszott. Két nagyon szoros mérkőzésen szenvedett vereséget a csapat.

Kanizsa Sörgyár SE–Kiskunmajsai AC 3:6
Győzött: Oprea 2, Gvozdenovic 1.

Kanizsa Sörgyár SE–PTE PEAC Kaló Méh 4:6
Győzött: Oprea 3, Gvozdenovic 1.

Jakabfi Imre értékelése szerint az első napon két fővel nem volt esély szoros mérkőzésre, a második napon viszont Katarina Gvozdenovic-csal már mindkét mérkőzésük szoros volt. A Kiskunmajsa ellen a döntetlenre, a Pécs ellen a győzelemre is volt esély. A két napon Elena Oprea kiválóan játszott, aki tíz mérkőzéséből hetet megnyert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában